COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Autoritățile cehe au relaxat o serie de măsuri antiepidemice

31 mai. 07:50   În lume
1866 0

O condiție pentru vizitarea unităților de alimentație publică este deținerea unui certificat cu rezultat negativ al testului pentru coronavirus sau confirmarea îmbolnăvirii anterioare cu COVID-19.

Începînd de luni, 31 mai, după o pauză de șase luni, unitățile de alimentație publică își vor relua activitatea în Republica Cehă - restaurantele, barurile, cafenelele pot primi din nou vizitatori în sălile de oaspeți, a declarat ministrul Sănătății al Republicii, Adam Vojtech. Despre asta duminică, 30 mai, a scris TASS.

"De luni, va exista o relaxare semnificativă a restricțiilor sociale în vigoare în republică din cauza coronavirusului. Restaurantele se vor deschide, dar cu reguli clare", a spus el.

Vojtech a menționat că numărul de oaspeți la o masă va fi limitat în unitățile de alimentație publică - nu mai mult de patru persoane. Vor fi respectate și alte măsuri antiepidemice.

În plus, în Republica Cehă, vor începe să funcționeze de luni și piscinele și centrele de întremare. Aici, este permisă ocupare doar a jumătate din spații.
Vizitatorii vor fi obligați să dețină anumite documente despre absența coronavirusului - fie un certificat care confirmă boala, fie un test negativ sau un certificat de vaccinare.


În Republica Cehă, relaxarea restricțiilor sociale existente, așa cum a subliniat șeful Ministerului Sănătății, are loc pe fondul îmbunătățirii situației epidemiologice.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽