COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Austria și Croația au raportat primele cazuri de coronavirus

Austria și Croația au raportat primele cazuri de coronavirus

Coronavirus ajunge în alte două state europene. Două persoane au fost infectate cu Covid-19 în Tirol, land situat în zona de vest a Austriei. Una dintre cele două persoane ar fi călătorit recent în Italia.

De asemenea, în Croația a fost depistat primul caz de infecție cu noul coronavirus.

Coronavirus s-a răspîndit recent rapid în Europa, după ce mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia. Ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229, în peninsulă.

În Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi) au fost înregistrate, de asemenea, cazuri de infecție cu coronavirus.


China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, acesta fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămîni. Numărul de decese la nivel naţional a ajuns la 2.663.

Numărul deceselor în întreaga lume a trecut de 2.700, în timp ce numărul persoanelor infectate a ajuns la 80.150.

Fenomenul înregistrat încă de zilele trecute continuă. În timp ce China pare să se îndrepte către o acalmie a răspîndirii coronavirusului, apar focare în afara Chinei, cele mai grave situații înregistrîndu-se în Coreea de Sud, Iran și Italia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load