X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Au fost adunate dovezi ale nevinovăției lui Efremov

7 iul. 2020,, 12:30   Externe
3892 0

Avocatul actorului rus Mihail Efremov, Elman Pașaev a spus că a adunat destule dovezi ale nevinovăției clientului său, de aceea l-a convins să aștepte deocamdată cu recunoașterea vinovăției, scrie tass.ru.

"Sarcina avocatului este de a aduna probe. Eu am făcut acest lucru, am adunat suficiente dovezi ale nevinovăției sale. De aceea am vorbit cu el, l-am convins să mai aștepte – vom avea timp întotdeauna să recunoaștem vina", a declarat avocatul lui Efremov într-un interviu pentru postul de televiziune "Rusia-24".

Potrivit lui, acum sarcina instanței este de a da o evaluare dovezilor adunate. "Dacă vom înțelege în instanță că dovezile noastre nu sînt justificate și nu au o evaluare și putere juridică, desigur, ne vom recunoaște vina și ne vom cere scuze", a adăugat Pașaev.

În seara zilei de 8 iunie, în Piața Smolensk din Moscova, Mihail Efremov conducînd cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens și s- aciocnit frontal cu o dubă. Șoferul dubei, Serghei Zaharov, în vîrstă de 57 de ani, a decedat în dimineața zilei următoare la spital. Artistul a fost acuzat de faptul că, conducînd în stare de ebrietate alcoolică și narcotică, a comis un accident în urma căruia a decedat o persoană. Actorul riscă între 5 și 12 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав