Atacul asupra portului Reni din regiunea Odesa a fost surprins video în România

16 aug. 13:10   Război în Ucraina
3602 0

În noaptea de 16 august, portul Reni din regiunea ucraineană Odesa, aflat la cîțiva kilometri de portul românesc Galați, a fost vizat de un atac cu proiectile.

După cum a relatat RBC-Ucraina cu referire la mass-media din România, locuitorii din România, care se aflau în apropiere de Galați, au putut vedea atacul asupra Ucrainei și au auzit exploziile.

Astfel, ei au publicat imagini care arată cum portul Reni este atacat în jurul orei 4:00. De asemenea, presa română a prezentat imagini care arată un incendiu în portul Reni. În noaptea de 16 august, sudul Ucrainei a fost bombardat de drone kamikaze. Forțele de apărare aeriană ale Ucrainei au doborît 13 Shekheds în perimetrul regiunilor Odesa și Nikolaev.

În același timp, ținta principală au fost din nou porturile. Astfel, portul Reni din regiunea Odesa a fost atacat. În două depozite metalice de tip hangar au fost incendiate două tractoare.

De asemenea, au fost avariate clădirea unui vechi elevator, o parte din silozuri și depozite de depozitare a cerealelor. În plus, un nou depozit de cereale, care era aproape finalizat, a fost distrus.

19
0
2
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?