X 
Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Arestovici intenționează să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale din Ucraina

11 aug. 11:14   Război în Ucraina
1494 0

Dacă actualul șef al statului, Vladimir Zelenskiy, decide să nu candideze pentru un al doilea mandat, atunci actualul consilier al Oficiului Președintelui Alexei Arestovici își poate depune candidatura la viitoarele alegeri prezidențiale. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu cu jurnalistul Dmitri Gordon, transmite replicamedia.md.

Întrebat despre viitoarea sa carieră politică, el a răspuns:

„Acum voi spune ceva ce nu am spus nimănui pînă acum. Toată lumea vorbește despre ratingul meu oarecum mare. Dar ratingul meu este ratingul președintelui. Nu mă despart niciodată de președinte. Nu induc niciodată în eroare oamenii cu care lucrez. (...) Dacă Zelenskiy merge pentru un al doilea mandat, nu mă voi implica, dacă nu candidează - va trebui să o fac eu. Înțeleg asta ca o oportunitate de a face ceva bun pentru oameni și nu ca o oportunitate de a monetiza ratingul”, a explicat Arestovici.

În cursul conversației, el a negat, de asemenea, zvonurile potrivit cărora „el și consilierul președintelui Mihail Podoliak plănuiesc să creeze un partid politic cu care să ajungă în Rada Supremă”.


Alexei Arestovici s-a născut la 3 august 1975 în Dedoplis Tskaro, Georgia. Înainte de implicarea la cel mai înalt nivel, Alexei Arestovici a activat ca blogger, actor, cronicar politic și militar.

Din 24 februarie 2022,, Alexei Arestovici ține briefing-uri zilnice despre situația actuală în calitate de consilier al șefului biroului președintelui Urainei.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав