COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Aniversarea lui Barack Obama s-a transformat într-un scandal

11 aug. 2021,, 07:23   În lume
2224 0

La 4 august, cel de-al 44-lea președinte al SUA a împlinit șaizeci de ani. Weekendul trecut, el și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenii. Acest eveniment aparent obișnuit a provocat brusc un scandal.

Sărbătoarea a început vineri. "Oaspeții au început a sosi..."Din ce în ce mai multe mașini noi se apropiau de moșia familiei Obama de pe insula Martha's Vineyard, din care ieșeau bărbați în costume create de designeri vestiți și doamne în rochii de seară. Inițial, erau așteptați aproximativ cinci sute de oaspeți. Cu toate acestea, publicul se întreabă: nu este prea mult în toiul pandemiei? Apoi lista a fost micșorată.

Cu toate acestea, oaspeții VIP au sosit nu numai cu soții lor, ci și cu copiii, cu bonele copiilor, asistenții personali, într-un cuvînt, cu suita. Adăugați la aceasta artiștii invitați, agenții de pază, chelnerii, servitorii. Într-un cuvînt, sute de oameni.

Pentru a primi confortabil toți acești mulți oameni, pe teritoriul moșiei a fost întins un cort uriaș, a fost instalată o scenă, un ring de dans și au fost ridicate mai multe corturi mai mici. Din imaginile făcute cu drona se vede clar amploarea sărbătorii.

Printre invitați, paparazzii l-au observat pe regizorul Spielberg (averea personală - de 3,6 miliarde de dolari), cîntăreața Beyonce (420 de milioane), soțul ei Jay Z (1 miliard de dolari), actorul Tom Hanks (400 de milioane), cîntărețul Bruce Springsteen (jumătate de miliard de dolari), fiica și fosta soție a actualului președinte american Joe Biden.


La sărbătoare s-a interzis de făcut și cu atît mai mult de publicat fotografii, dar DJ-ul sărbătorii, Trap Beckham, și managerul său, T. J. Chapman, au început să posteze nepăsător fotografii și videoclipuri de la eveniment în rețea.

Foarte repede, toate acestea au fost șterse, dar datorită jurnaliștilor tabloidului englez Daily Mail, publicul a reușit să se familiarizeze cu toate ungherele moșiei Obama de milioane de dolari, inclusiv cu baia elegantă. Nu, toaleta era neagră, nu de aur, dar cu aurul erau decorate șervețele, precum și măști pe care absolut nimeni nu le purta.

Din interior, s-a dovedit că distracția a început vineri și a atins apogeul sîmbătă seara. Toată noaptea de sîmbătă pînă duminică, al 44-lea președinte al Statelor Unite a dansat non-stop. Duminică, oaspeții obosiți s-au trezit, au luat cina în restaurant și au plecat.

Firește, acest eveniment a provocat disonanță cognitivă în rîndul americanilor. Obama și oaspeții săi au fost criticați pentru lipsa măștilor, dar ideea, desigur, nu a fost atît nerespectarea măsurilor de securitate, ci mai degrabă inadecvarea izbitoare a acestei sărbători în timpul pandemiei.

America este acoperită de tulpina Delta a coronavirusului, guvernul intenționează să introducă din noi regimul strict de purtare a măștilor, ceea ce înseamnă că absolut toată lumea va purta măști chiar și în interior - începînd cu copiii de doi ani. Alimentele și benzina se scumpesc într-un ritm fără precedent. Cu munca situația este rea, criminalitatea înflorește. Țara a uitat de mult chiar și să se gîndească la petreceri. Dar aici așa o distracție în stilul de neuitat al Marelui Gatsby.

Ziua de naștere a lui Obama a arătat cum văd cu adevărat lumea oamenii care se consideră stăpînii săi. Ei au împărțit deja omenirea în elită și ratați. De fapt, din elită face parte o mică fracțiune de un procent — oameni super-bogați, anturajul lor, politicieni-marionete și cîțiva artiști pentru frumusețe. Ratați sînt toți oamenii. Ei vor purta măști și vor sta în carantine nesfîrșite. Elita se va distra, primind plăcere în special din faptul că maselor le este interzis să se distreze.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X