COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 383 429   INFECTAȚI 255 830(+33)   TRATAȚI 248 671     DECESE 6154(+0)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1180
Preşedintele stiri: 2759

Anglia deschide pub-urile, cafenelele şi restaurantele în interior

18 mai. 07:54   În lume
695 0

Anglia face încă un pas spre libertate. Se redeschid pub-urile, cafenelele şi restaurantele în interior, după aproape patru luni în care au fost închise.

Muncitorii restaurantelor din Soho, Londra, sînt stresaţi, pentru că nu ştiu dacă o să fie totul gata la timp, dar se bucură de relaxarea restricţiilor.

Chiar dacă măsurile s-au relaxat de ieri, numărul cazurilor de infectare cu tulpina indiană a trecut de 2000 în Marea Britanie. Ministrul britanic al Sănătăţii, anunţă că 86 de autorităţi locale au raportat recent peste cinci cazuri confirmate cu forma contagioasă indiană de Corona Virus.

MATT HANCOCK, MINISTRUL SĂNĂTĂŢII LONDRA: ”Acum există 86 de autorităţi locale în care există cinci sau mai multe cazuri confirmate. Următorul cel mai mare caz de îngrijorare este Bedford, unde sîntem în creştere, testînd. Şi aş îndemna pe toată lumea din Bedford să fie prudenţi şi să se angajeze în testare acolo unde este disponibilă”.

Următoarea fază a redeschiderii Marii Britanii este programată pentru 21 iunie, cînd restricţiile rămase vor fi eliminate. Boris Johnson a avertizat că o creştere mare a cazurilor de COVID-19 ar putea elimina aceste planuri.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?