COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru alimentația copiilor afectați de coronavirus

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru alimentația copiilor afectați de coronavirus

Angelina Jolie luptă de mulți ani pentru drepturile oamenilor și militează pentru cauze umanitare în care crede.

În contextul pandemiei globale, actrița a anunțat că a donat un milion de dolari pentru hrana copiilor afectați de noul coronavirus.

Angelina Jolie are 44 de ani, șase copii, un premiu Oscar în portofoliu și o faimă uriașă în toată lumea. Mai mult, actrița este cunoscută și pentru implicarea ei în proiecte umanitare și numeroasele donații pe care le-a făcut de-a lungul anilor organizațiilor umanitare. De această dată, Jolie a donat un milion de dolari organizației „No Kid Hungry“, care se ocupă de distribuirea hranei suficiente către copiii din familii cu venit mic din SUA.

Într-o declarație făcută ieri, actrița a spus că cifrele din contextul actual arată că peste un miliard de copii sunt izolați acasă, din cauza închiderii temporare a școlilor și pentru că foarte mulți dintre acești copii depindeau de mesele pe care le ofereau școlile zi de zi, ea, prin donația făcută și alături de eforturile depuse de organizația „No Kid Hungry“, se vor strădui ca aceste fonduri să ajungă către cât mai multe familii posibil.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load