Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Angajații ONU, îndemnați să se imunizeze cu Sputnik V

11 mai. 2021,, 15:45   Externe
3074 0

ONU își îndeamnă angajații din țările în care are loc vaccinarea cu serul Sputnik V să-și administreze acest vaccin, a declarat în cadrul unui interviu Secretarul General al Organizației Antonio Guterres.

„Desigur, apelăm la personalul ONU care lucrează în țările în care are loc imunizarea cu Sputnik să fie vaccinat cu acest ser”, a spus el.

La sfârșitul lunii iunie sau iulie, experții OMS vor evalua siguranța vaccinului rus, relatează RIA Novosti. În această etapă, sunt verificate procesele de producție a vaccinului.

"Sputnik V a fost deja aprobat în 64 de țări cu o populație totală de peste 3,2 miliarde de oameni. Sputnik V ocupă locul al doilea în lume în ceea ce privește numărul de aprobări din partea autorităților de reglementare guvernamentale. Potrivit analizei datelor ale 3,8 milioane de cetățeni ruși imunizați, eficacitatea vaccinului a fost de 97,6%. Acest indice este mai mare decît datele publicate anterior de revista medicală The Lancet (91,6%), a comunicat Fondul de investiții directe ruse și Centrul de cercetare Gamaleya.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?