COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Analiștii: Asia are șanse bune de redresare economică după pandemie

7 oct. 2020,, 07:57   În lume
1555 0

Asia are șanse bune să redreseze economia după pandemia de coronavirus – în aceasta constă avantajul regiunii față de restul lumii, a concluzionat Goldman Sachs.

Analiștii băncii de investiții indică faptul că rolul în acest lucru îi joacă atît locul, cît și faptul că țările asiatice au reușit relativ bine să țină sub control situația privind răspîndirea virusului. Despre acest lucru a anunțat CNBC.

Experții recunosc că izolarea globală provocată de pandemie a lovit puternic economia mondială, dar acum putem vedea un impuls spre recuperare. În general, prognozele Goldman Sachs de stabilizare a piețelor în 2021 rămîn pozitive. Un avantaj pentru Asia ar putea fi victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA: atunci politica comercială a Washingtonului se poate schimba, transmite lenta.ru.

La rândul său, compania de investiții Invesco este convinsă că redresarea Chinei va atrage țările vecine. Rolul principal în acest sens va fi restabilirea activității consumatorilor. Acum, producția în China crește aproape în cel mai rapid ritm din ultimii zece ani. O astfel de dinamică indică faptul că redresarea economică ia avînt.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X