COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ambasadorul Rusiei în Germania a răspuns acuzațiilor în cazul Navalnîi

Ambasadorul Rusiei în Germania a răspuns acuzațiilor în cazul Navalnîi

Ambasadorul Rusiei în Germania, Serghei Neceaev, a răspuns acuzațiilor Berlinului în cazul lui Alexei Navalnîi. Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti.

Se menționează că reprezentantul Moscovei a îndemnat, pînă la clarificarea situației, la abținerea de a face evaluări și la bazarea doar pe fapte. Potrivit lui, toate acuzațiile aduse Rusiei privind implicarea sa în incidentul cu Navalnîi sînt absolut inadecvate. În plus, Neceaev a subliniat că departamentele rusești au început să efectueze controalele necesare.

După cum scrie lenta.ru, pe 2 septembrie, cancelarul german Angela Merkel, referindu-se la datele toxicologilor militari, a comunicat că opozantul rus a fost otrăvit cu o substanță din grupul Noviciok. Mai tîrziu, a devenit cunoscut faptul că SUA lucrează asupra impunerii sancțiunilor împotriva acelor ruși care sînt implicați în cazul spitalizării lui Navalnîi. Se cunoaște că poate fi vorba despre restricții financiare.


Alexei Navalnîi s-a simțit rău pe 20 august în timpul zborului de la Tomsk la Moscova, iar avionul fost nevoit să aterizeze în Omsk. Navalnîi a intrat în comă și a fost conectat la aparatul EVL. În după-amiaza zilei de 22 august, cetățeanul rus a fost duși la Clinica "Charite" din Berlin.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load