COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ambasadorul rus a fost chemat la MAE al Marii Britanii în legătură cu otrăvirea lui Navalnîi

Ambasadorul rus a fost chemat la MAE al Marii Britanii în legătură cu otrăvirea lui Navalnîi

Șeful instituției s-a simțit mai ușor cînd a aflat că opozantul rus a ieșit din comă artificială.

Ambasadorul rus Andrei Kelin a fost chemat la Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii în legătură cu situația privind otrăvirea lui Alexei Navalnîi. Despre acest lucru a anunțat luni, 7 septembrie, ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, pe Twitter.

"Astăzi, Marea Britanie a chemat ambasadorul rus în Regatul Unit pentru a-și exprima îngrijorarea profundă cu privire la otrăvirea lui Alexei Navalnîi. Este absolut inacceptabil să fie folosite arme chimice interzise", se arată în mesaj.


De asemenea, Raab a declarat că Rusia ar trebui să efectueze o investigație pe scară largă, transparentă a incidentului cu opozantul rus, scrie korrespondent.

"M-am simțit mai ușurat cînd am aflat că Navalnîi a fost scos din comă medicamentoasă. Sper că starea lui va continua să se îmbunătățească", a mărturisit șeful MAE.

Vă amintim că clinica Charite din Berlin a anunțat că Navalnîi a fost scos din coma artificială. Potrivit medicilor, starea politicianului s-a îmbunătățit considerabil, el a început să reacționeze la adresările celor din jur.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load