COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Amăgiți de prima doamnă. Oamenii au rămas mirați de ce li s-a întîmplat

2 apr. 19:30   În lume
1458 1

Prima Doamnă a SUA, Jill Bden, le-a făcut o farsă, în calitate de “păcăleală de 1 aprilie”, pasagerilor care o însoţeau joi în timpul unui zbor, distribuindu-le îngheţată pe băţ deghizată în stewardesă.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtînd o mască neagră şi o insignă cu numele “Jasmine”, care se plimba printre rîndurile de scaune ale avionului ce o aducea pe Prima Doamnă înapoi la Washington, după o vizită în California.

Cinci minute mai tîrziu,“Jasmine” şi-a făcut reapariţia printre jurnalişti, fără perucă, şi le-a dezvăluit adevărata ei identitate, anunţînd: “farsă de 1 aprilie!”.

Nu este pentru prima dată cînd Jill Biden îi “tachinează” pe pasagerii avionului cu care călătoreşte.

Nu a fost recunoscută nici măcar de propria echipă


Pe vremea cînd soţul ei era vicepreşedinte al SUA, ea s-a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat “Bau!” către prima persoană care l-a deschis, potrivit mass-media americane.

Jurnaliştii care au relatat despre păcăleala de 1 aprilie au recunoscut că au fost “total păcăliţi” de deghizarea Primei Doamne, declarîndu-se totodată convinşi că nici măcar propria ei echipă nu a recunoscut-o.

În ceea ce priveşte batonul de îngheţată de vanilie, tras în ciocolată, acesta a fost “delicios”, au precizat jurnaliştii.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽