COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6907
Coronavirus stiri: 7678

Alți doi azeri au fost răniți în urma exploziei unei mine în Karabah

22 iul. 14:20   În lume
1129 0

Doi muncitori în construcție din Azerbaidjan au fost aruncați în aer de o mină în timpul lucrărilor de excavare din regiunea Khojaly din Nagorno-Karabah. Despre acest lucru a anunțat Sputnik Азербайджан cu referire la procuratura locală.

Potrivit agenției, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 21 iulie. Muncitorii au primit răni moderate și au fost spitalizați de urgență. Autoritățile locale au inițiat deja o anchetă cu privire la acest incident. Cu privire la inițierea unui dosar penal împotriva autorităților armene sau a personalului militar încă nu s-a anunțat.

Anterior a devenit cunoscut faptul că o echipă de filmare din Azerbaidjan alcătuită din reprezentanți ai diferitelor agenții și canale de televiziune a avut de suferit în urma exploziei unei mine antitanc în Karabah în timpul filmării unui reportaj în apropierea satului Susuzlug. Au decedat două persoane. Alte cîteva au fost grav rănite.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽