COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6729

Aliyev a spus că Armenia nu este gata să semneze un acord de pace

14 iul. 17:45   În lume
1093 0

Președintele azer Ilham Aliyev a declarat că Armenia nu este gata să semneze un acord de pace, relatează Sputnik Азербайджан.

"Prin canale neoficiale primim informații precum că Armenia nu este pregătită de acest lucru. Cred că aceasta va fi o mare greșeală pentru ei", a spus Aliyev.

El a subliniat că Azerbaidjanul consideră că conflictul cu Armenia este soluționat. Țările trebuie să-și recunoască reciproc integritatea teritorială și să înceapă să lucreze la delimitarea frontierei, consideră Aliyev.

"Organizațiile internaționale dau acum semnale pozitive privind delimitarea. Dacă Armenia nu dorește acest lucru, atunci aceasta este treaba sa. Dar trebuie să se gîndească foarte bine, de altfel mai tîrziu va fi prea tîrziu", a avertizat președintele.

La sfîrșitul lunii iunie, Aliyev a numit semnarea unui acord de pace cu Armenia drept principala condiție pentru stabilirea păcii în Caucazul de Sud.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽