COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6720
Coronavirus stiri: 7489

Aliyev a numit adresarea Armeniei la CSTO drept neîntemeiată

17 mai. 15:00   În lume
1714 0

Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a numit drept nejustificată adresarea autorităților armene la Organizația Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO) din cauza incidentelor din regiunea Syunik. Declarația sa a fost publicată de RIA Novosti.

Potrivit politicianului, în ultimele zile nu au fost înregistrate confruntări la graniță, iar armata azeră, care a pătruns pe teritoriul armean, a acționat în cadrul delimitării frontierei.

"Partea armeană nu răspunde adecvat la acest proces. Adresarea Armeniei la CSTO cu privire la această problemă nu este altceva decît o încercare de internaționalizare a problemei", a declarat serviciul de presă al lui Aliyev. Președintele, de asemenea, consideră situația de la granița celor două țări drept una stabilă și a adăugat că negocierile dintre Erevan și Baku, privind rezultatele conflictului din Nagorno-Karabah, continuă.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽