AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 51
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Aliev: "Vizita provocatoare în Karabah a candidatului francez la președinție este îndreptată împotriva lui Macron"

13 ian. 12:42   Război în Ucraina
2083

Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, a comentat vizita ilegală la Hankendi a candidatului francez la preşedinţie, Valérie Pécresse, în interviul său acordat canalelor TV locale din Azerbaidjan, menționînd că motivul acestei vizite este clar, aceasta este dorința de a obține voturi de la organizațiile armene la următoarele alegeri prezidențiale din Franța, transmite Report.Az.

„Această vizită provocatoare a candidatului francez la președinția, doamnei Pecresse, pe teritoriul Azerbaidjanului a fost, în primul rând, împotriva președintelui Macron. Sînt surprins că președintele Macron a fost cel mai important politician care a susținut Armenia în timpul războiului și chiar a ajuns la punctul în care relațiile franco-azere erau deja puse în discuție, totuși, pe tot parcursul războiului, a stat fără echivoc pe partea Armeniei. Mă întreb cât de mult este nemulțumit Pașinean să-și trimită principala rivală, doamna Pecresse, în Karabah, care are astfel mai multe oportunități de a câștiga voturi armeane. În al doilea rând, vreau să spun din nou că acest lucru nu va schimba nimic", a declarat Ilham Aliev.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав