X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Alertă maximă la Ambasada Israelului din București. Un sirian a aruncat un cocktail Molotov în clădire

3 iun. 14:45   Externe
3064 0

Incident grav la ambasada Israelului din București!

Un bărbat cu cetățenie siriană a aruncat, luni, cu un cocktail molotov la intrarea în ambasada Israelului lui București, încercînd apoi să-și dea foc. Dispozitivul antitero l-a imobilizat și l-a predat Poliției care a preluat cazul. Bărbatul este audiat momentan la Secția 14 Poliție.

„A încercat să dea foc ușii de la intrare, amenințînd că se va autoincendia”
Bărbatul, în vîrstă de 34 de ani, a mers la sediul ambasadei cu o sticlă incendiară, pe care a aruncat-o în ușa ambasadei. Trupele SRI au intervenit de urgență la fața locului în urma incidentului.

„În legătură cu incidentul petrecut la Ambasada Israelului, precizăm că un cetățean aflat în proximitatea Ambasadei a încercat să dea foc ușii de la intrare, amenințînd că se va autoincendia. Dispozitivul antitero l-a imobilizat și l-a predat Poliției care a preluat cazul”, sînt informațiile SRI.

Bărbatul a fost imobilizat de forțele de ordine, refuzînd să colaboreze cu autoritățile


„Astăzi, 3 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, de către Serviciul Român de Informații, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să se autoincendieze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, în cauză fiind identificat un bărbat, în vîrstă de 34 de ani, cetățean străin.

Anterior sosirii polițiștilor, acesta a fost imobilizat de către Brigada Antitero a Serviciului Român de Informații. De asemenea, lucrători din cadrul Serviciului Român de Informații, care asigurau securitatea instituției, au procedat la stingerea incendiului, fiind provocate distrugeri la un afiș de pe ușa, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori de altă natură. La acest moment, activitățile sînt în desfășuare. Cercetările sînt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmit autoritățile.

1
0
2
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав