COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7917
Criza energetică stiri: 532

Alertă de valuri de furtună pe litoralul german

7 noi. 2021,, 18:00   În lume
1560 0

Agenția Federală Maritimă și Hidrografică (BSH) din Germania a emis duminică o alertă de valuri de furtună pentru orașul portuar Hamburg, precum și pentru regiunile de la Marea Nordului în care se află gurile de vărsare ale fluviilor Weser și Elba, transmite Noi.md cu referire la radiochisinau.md.

Mareea de după-amiază și cea de seară care vor avea loc pe coasta Frislandei de Est și în regiunile de vărsare ale fluviilor Weser și Elba vor fi cu aproximativ 1,5 metri mai înalte decît valorile medii ale fluxului obișnuit, a anunțat BSH duminică, transmite Agerpres.

Pe coasta Frislandei de Nord și în regiunea din Hamburg traversată de fluviul Elba, nivelul apei va fi cu pînă la doi metri mai mare decît cotele obișnuite, au adăugat meteorologii germani.

Alerta de valuri de furtună va rămîne în vigoare pînă duminică seară la ora locală 18:00 (17:00 GMT). Un vîrf al mareei este așteptat, apoi, în districtul St. Pauli din Hamburg.

Poliția locală le-a recomandat rezidenților să evite zonele joase, precum portul din Hamburg, zona învecinată HafenCity și regiunile aflate pe malurile fluviului Elba.

De asemenea, autoritățile germane au recomandat protejarea locuințelor cu saci de nisip și mutarea automobilelor în zone mai înalte.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X