Alertă de securitate la un spital din Noua Zeelandă

Alertă de securitate la un spital din Noua Zeelandă

Un spital din regiunea Hawke's Bay, situată în Insula de Nord din Noua Zeelandă, a fost închis temporar în urma unei alerte de securitate, au transmis autorităţile, fără să menţioneze dacă există o legătură cu atacurile armate de vineri, relatează BBC.

Conform informaţiilor apărute în presa locală, o maşină de poliţie blochează accesul în spital. Autorităţile nu au oferit momentan detalii despre natura incidentului.

„Autorităţile din d”istrictul Hawke's Bay au confirmat că spitalul este închis temporar, dar nu au putut oferi mai multe detalii. Este o măsură de precauţie”, relatează Radio New Zeeland.

Cel puţin 49 de persoane au murit şi alte 20 au fost grav rănite în urma a două incidente armate produse vineri la moscheile Al Noor şi Linwood din Christchurch, Noua Zeelandă. Cele două moschei erau pline cu credincioşi, care se adunaseră pentru slujba de vineri după-amiază.

Brenton Tarrant, principalul suspect în cazul atacurilor armate ce au vizat două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, a fost plasat în arest preventiv pînă pe data de 5 aprilie, cînd urmează să apară din nou în instanţă.
 

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load