X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Aeroportul Manchester își reia treptat activitatea

24 iun. 09:45   Externe
2254 0

Aeroportul Manchester, unde toate zborurile au fost anulate sau amînate din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică pe 23 iunie, își reia treptat activitatea.

Aeroportul Manchester, după ore întregi de întrerupere din cauza problemelor de alimentare cu energie electrică, a început să își reia activitatea.

Conform informațiilor actualizate, problemele de alimentare cu energie electrică au apărut direct la aeroport și nu în întreaga zonă. Pe pagina oficială X (Twitter) a aeroportului s-a precizat că plecările zborurilor au fost restabilite treptat.

Pasagerii au fost rugați să verifice starea zborurilor la companiile aeriene înainte de a se deplasa la aeroport, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

"De asemenea, lucrăm îndeaproape cu companiile aeriene pentru a ne asigura că zborurile anulate sînt distribuite în zilele următoare", a declarat administrația.


Reamintim, haosul de pe aeroportul din Manchester a început pe 23 iunie, în jurul prînzului, deoarece acolo a dispărut lumina. În acest sens, toate zborurile de la primul și al doilea terminal au fost anulate sau amînate, iar sute de persoane au așteptat ore întregi în incertitudine.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав