Adevărul ascuns despre starea de sănătate a lui Schumacher

9 iul. 2018,, 20:30   Război în Ucraina
5917 0

Starea de sănătate a lui Michael Scumacher rămîne în continuare un mister, în ciuda faptului că au trecut aproape cinci ani de zile de la accidentul suferit pe pîrtia de schi.

Soția și copiii fostului pilot au decis să împărtășească foarte puține detalii privind starea de sănătate a lui Michael, motiv pentru care ei le-au mulțumit fanilor în repetate rînduri pentru înțelegerea de care au dat dovadă.

Totuși, un renumit doctor a explicat ce se întîmplă în aceste momente cu fostul pilot de Formula 1.

"Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează cîteva zile sau cîteva săptămîni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atît de afectat încît recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră" a precizat profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotați specialisti in descifrarea stării comatoase, conform ziare.com.

Michael Schumacher, în vîrstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, in finalaul anului 2013, iar multe luni a fost în comă. Ulterior, el a fost dus acasă, la locuința sa din Elveția, unde beneficiază de toate îngrijirile necesare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?