COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Adele a izbucnit în lacrimi pe scenă: Ce surpriză i s-a făcut

23 noi. 2021,, 19:30   În lume
1575 0

Adele a fost protagonista unui moment emoționant, în timpul unui spectacol găzduit de televiziunea ITV. A izbucnit în plîns cînd din public s-a ridicat profesoara ei preferată, pe care nu o mai văzuse de aproape 20 de ani.

Înainte de această reîntîlnire, ea fusese întrebată din public de actrița Emma Thompson dacă a avut în copilărie vreo persoană care să o inspire. A povestit despre profesoara care a făcut-o să iubească engleza, așa încît acum scrie versuri, transmite Noi.md cu referire la Digi24.ro.

Diva de 33 de ani, care tocmai și-a lansat noul album, intitulat „30”, a fost atît de emoționată cînd și-a revăzut idolul, încît a dat drumul unui șuvoi de lacrimi și în final a trebuit să-și refacă machiajul.

Emma Thompson: Întrebarea mea este dacă ai avut în copilărie pe cineva care să te susțină, să te inspire, să te protejeze în fața încercărilor și necazurilor și te-a inspirat să mergi mai departe?

Adele: Da. Am avut o profesoară de engleză la școală, pe domnișoara McDonald.


- Ați păstrat legătura?

- Nu, a plecat cînd eram în anul 8 de școală. A fost profesoara mea doar un an, dar m-a făcut să-mi placă foarte mult literatura. Am fost dintotdeauna obsedată de limba engleză și acum, evident, scriu versuri. Dar ea mai făcea și street dance. Mie mi-era frică să mă alătur, dar la cantina școlii vedeam colegii făcînd tot felul de dansuri. Era atît de cool, de cuceritoare, ne-a făcut să ne pese și știam că și ei îi pasă de noi. Era atît de simpatică și eu abia așteptam orele de engleză.

- E ciudat că... (publicul începe să ovaționeze)

- E aici? Miss McDonald e aici?

- E aici în seara asta!

Profesoara McDonald (urcă pe scenă): Bună, draga mea! sînt atît de mîndră de tine!

Adele: Nu știam că veniți.

Profesoara: E în regulă. Trebuia să fie o surpriză.

Adele: Ce mai faceți? Arătați exact la fel! (Lui Adele încep să-i curgă lacrimi): Scuze!

Profesoara: Nu plînge! Îți mulțumesc că îți amintești de mine.

Adele: Nu... mi-ați schimbat viața! Nu v-am mai văzut de cînd aveam 12 ani! Am păstrat toate cărțile de cînd mi-ați fost profesoară. Oh, trebuie să-mi refac machiajul!

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X