AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 50
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 727

A primit un singur vot, deși are 12 membri în familie care au participat la alegeri. Dezamăgirea unui candidat din India

14 ian. 05:00   Război în Ucraina
1600

După numărarea tuturor voturilor din cadrul unor alegeri locale din India, un candidat a rămas profund dezamăgit după ce a aflat că a obținut un singur vot. Asta deși acesta are 12 membri ai familiei care i-au spus că au participat la alegeri și au votat pentru el.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcție de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi și, deși nu se aștepta cu adevărat să cîștige, cu siguranță nu se aștepta să primească un singur vot - al lui.

Bărbatul pur și simplu a căzut jos și a început să plîngă lîngă biroul electoral cînd a primit vestea, spunîndu-le reporterilor că avea 12 membri apropiați ai familiei pe care se baza, însă aceștia fie nu au venit la vot, fie au ales să voteze pentru altcineva.

„Alegeri o să mai fie... Dar eu am primit un singur vot... nici măcar familia mea nu m-a votat”, a declarat el pentru presa indiană, citată de 20 Minutos.

Un caz similar s-a înregistrat în urmă cu cîțiva ani, cînd un candidat independent din statul indian Punjab a izbucnit în plîns în timp ce îi spunea unui reporter că a primit doar 5 voturi, în ciuda faptului că avea 9 membri ai familiei cu drept de vot.


Cazul lui Santosh este chiar mai dureros, pentru că el nu a primit nici măcar un vot în afară de al său, deși susține că mai multe persoane l-au asigurat că vor ștampila numele lui.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав