X 
Criza energetică stiri: 1748
Cutremure stiri: 283

A murit artista poporului din Rusia Nina Ruslanova

21 noi. 2021,, 22:25   Război în Ucraina
3263 0

Informația despre moartea Ninei Ruslanova a fost confirmată de directorul Breslei Actorilor de Cinema din Federația Rusă, Valeria Valeria Guskina, передает Sputnik.md

Artista poporului din Federația Rusă Nina Ruslanova a murit la vârsta de 75 de ani, după o boală care a măcinat-o mult timp. Acest lucru a fost anunțat de actorul Stanislav Sadalski.

„Directorul Breslei Actorilor de Cinema din Rusia, Valeria Guskina, a sunat și a anunțat vestea tristă – Nina Ruslanova a murit”, se spune în mesaj.

Nina Ruslanova este o actriță de teatru și film sovietică și rusă. S-a născut pe 5 decembrie 1945 în orașul Bogoduhov (regiunea Harkov din RSS Ucraineană, acum Ucraina), a fost crescută într-un orfelinat.
După ce a absolvit facultatea în 1969, Ruslanova a fost invitată la mai multe teatre din Moscova simultan – Sovremennik, Taganka, Teatru „Evgeni Vahtangov”. Alegându-l pe acesta din urmă, ea a lucrat acolo timp de 15 ani.
Debutul cinematografic al Ninei Ruslanova a avut loc în 1967 – a jucat-o pe Nadejda în filmul Kirei Muratova „Întâlniri scurte”, unde partenerul ei a fost Vladimir Vîsoțki. În total, biografia ei are peste 140 de roluri în filme, inclusiv „Afonia”, „Samara-Gorodok”, „Kin-dza-dza!”, „Întoarcerea lui Budulai”, „Țiganul”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий