X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

A economisit bani pe taxi: Cum a ajuns o femeie din Islanda la aeroport

18 iun. 23:00   Externe
4024 0

În Islanda, o femeie a mers două ore pe jos pînă la aeroport pentru a nu plăti 200 de dolari pentru un taxi. Astfel, ea a decis să economisească bani.

O femeie i-a șocat pe utilizatorii rețelelor de socializare după ce a dezvăluit că a mers pe jos mai bine de două ore cu valiza pînă la aeroportul din Islanda.

"Cînd la ora 5 dimineața în Islanda nu există transport public spre aeroport și un taxi costă 200 de euro (214 dolari), mergi pe jos 2,5 ore pînă la aeroport cu valiza", a povestit Macey Jane, relatează Noi.md cu referire la unian.

În videoclip, Macey poate fi văzută rostogolindu-și valiza cu rotile pe un drum pustiu din zona rurală a Islandei, îndreptîndu-se probabil spre aeroportul internațional Keflavik din regiunea de sud-vest a țării.

"Aceasta ar fi o poveste bună de spus la masă într-o zi", a scris ea. În cele din urmă, ea a reușit să ajungă la destinația sa finală. Macy a ajuns exact la timp, pentru că după plimbarea ei, a început să ningă. "Am reușit", a exclamat ea la finalul videoclipului.8
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав