COVID-19 în MOLDOVA

A devenit cunoscut meniul lui Efremov în penitenciarul nr.5 din Moscova

A devenit cunoscut meniul lui Efremov în penitenciarul nr.5 din Moscova

Publicația Life a dezvăluit conținutul meniului din penitenciarul nr.5 din Moscova, unde a fost plasat actorul Mihail Efremov, condamnat la opt ani de închisoare pentru provocarea unui accident mortal în capitală. Lista completă a produselor disponibile pentru cumpărare este publicată pe site-ul FSIN.

Printre serviciile cu plată sînt disponibile: comandarea prînzurilor calde și a meselor suplimentare, transferul de bani în contul personal, precum și achiziționarea de diverse produse. Un prînz fierbinte, inclusiv vegetarian, poate fi comandat pentru deținut la o anumită dată. Dintre felurile de mîncare individuale, în meniu există: rață de Pekin, pui cu portocale, kebab, pizza și torte, transmite lenta.ru.

Pentru cumpărare, de asemenea, este disponibilă o varietate de produse alimentare, în special produse lactate, cîrnați, produse de patiserie, precum și țigări. Din produsele nealimentare puteți cumpăra lenjerie termică, table, loto și lenjerie de pat.


Accidentul cu participarea automobilului artistului a avut loc pe 8 iunie. SUV-ul său a ieșit cu viteză mare pe contresens și s-a ciocnit cu o altă mașină, la volanul căreia se afla Serghei Zaharov, care a murit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load