A dansat peste 120 de ore pentru a intra în Cartea Recordurilor (VIDEO)

29 noi. 2018,, 23:00   Război în Ucraina
3678 0

O adolescentă de 17 ani din Nepal a dansat timp de 126 de ore consecutiv. Fata vrea să intre în Cartea Recordurilor la categoria ''cel mai lung maraton de dans susţinut de o singură persoană''.

Bandana Nepal a început să danseze vineri, 23 noiembrie, şi a făcut asta pînă miercuri după-amiază, 28 noiembrie, pentru a doborî recordul. Tînăra a dansat pe muzică nepaleză în hotelul unui restaurant din Kathmandu, în faţa publicului din care au făcut parte familia sa și presa, conform agenției Xinhua, citată de Agerpres.

Fata a dansat 126 de ore și a doborît recordul anterior, deținut anterior de Kalamandalam Hemlatha din India, care a dansat timp de 123 de ore şi 15 minute în 2011. Deși și-a unduit șoldurile și gîtul timp de șase zile, fără să doarmă și fără să se odihnească, Bandana Nepal a reușit să-și păstreze zîmbetul pe față pe întreaga durată a provocării.

„Sînt foarte fericit să văd că fiica mea poate obţine recordul mondial. Realizarea nu este doar a ei, ci a promovat şi ţara pe plan internaţional. Este un moment de mîndrie pentru noi toţi”, a declarat tatăl tinerei, Ram Nepal, pentru sursa citată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?