COVID-19 în MOLDOVA

A cîştigat la loto de două ori. Un bărbat din SUA a povestit cum a fost posibil

A cîştigat la loto de două ori. Un bărbat din SUA a povestit cum a fost posibil

A cîştigat în decurs de 3 ani nu maipuţin de 8 milioane de dolari. Bărbatul de 50 de ani spune că norocul său este dat de moneda pe care a folosit-o pentru răzuirea biletelor.

A cîştigat la loto 4 milioane de dolari, de două ori, în decursul a 3 ani. Pensionarul de 50 de ani din South Rockwood, Michigan, spune că norocul îi este dat de moneda dăruită de tatăl său, scrie adevărul.ro.

„Este greu să pun în cuvinte exact ceea ce simt, a declarant Mark Clark. În urmă cu 3 ani, bărbatul livra combustibil la o benzinărie din oraşul în care locuieşte. A cumpărat un bilet de loterie instant şi a răzuit codul de bare. Pe bilet scria să se prezinte la sediul unei agenţii. Acolo a aflat că a cîştigat 4 milioane de dolari. Luna aceasta, bărbatul a cîştigat din nou.


„Am răzuit biletul în magazin cu moneda pe care tata mi-a dat-o acum aproximativ 10 ani. Nu mi-a venit să cred cînd am văzut că iar cîştigasem 4 milioane de dolari“, a spus Mark, potrivit unui comunicat al Loteriei din Michigan. El spune că se va întoarce la viaţa liniştită de pensioner şi ăşi va petrece în continuare timpul la pescuit. „Tatăl meu şi cu mine obişnuim să pescuim împreună şi să avem amintiri grozave. Acelaşi lucru vreu să fac şi în continuare. Îmi dedic timpul activităţilor cu fiul şi familia mea”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load