COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

6 milioane de măşti ce urmau să ajungă în Germania au dispărut

6 milioane de măşti ce urmau să ajungă în Germania au dispărut

Un transport de şase milioane de măşti de protecţie, care trebuia să ajungă în Germania pe 20 martie, a dispărut fără urmă de pe un aeroport din Kenya, relatează presa germană

Un mail intern al armatei germane a confirmat dispariţia celor şase milioane de măşti de pe aeroportul din Kenya, transmite adevarul.ro.

Ministrul german al Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, nu a putut oferi detalii în legătură cu modul în care transportul, care urma să fie plătit de guvernul german odată ajuns la destinaţie, s-a pierdut.


Armata federală germană a aprobat săptămîna trecută contracte de aprovizionare a spitalelor în valoare de 241 de milioane de euro.

Germania este printre ţările europene cu cel mai mare număr de cazuri. În ultimele 24 de ore cazurile de contaminare cu noul coronavirs au ajuns la 32.781, iar decesele la 156.

Statul Bavaria a fost plasat în carantină săptămîna trecută pe o perioadă de două săptămîni. „Nu închidem oamenii în oraş, reducem la minim viaţa publică”, a declarat premierul statului Bavaria Markus Soder.adevarul.ro00

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load