25 de ustensile neobișnuite, care vor face ca bucătăria dvs. să fie mai aproape de una ideală

25 de ustensile neobișnuite, care vor face ca bucătăria dvs. să fie mai aproape de una ideală

În ce constă secretul bucătăriei ideale? Design frumos, tehnică modernă, multifuncționalitate? Probabil, aici fiecare detaliu contează. Anume detaliile determină faptul, cît de minunate pot fi cele mai simple soluții pentru organizarea spațiului și a utilării corecte a acesteia.

25. Suport pentru paletele de gătit și capace

 

Suporturile comode vor rezolva problema grăsimii care curge de pe linguri și capace, atunci cînd pregătiți mîncarea.

24. Raft-picurător pliant pentru chiuvetă

Raft-picurător pliant pentru uscarea produselor și veselei. Acesta poate fi instalat pe chiuveta de la bucătărie, masă sau orice loc comod.

23. Perie pe chiuvetă pentru spălarea lingurilor, furculițelor și cuțitelor

Mulțumită acestei perii spălarea vaselor va ocupa mai puțin timp.

22. Container modern pentru mărunțirea usturoiului

Dispozitivul care înlocuiește perfect zdrobitorul de usturoi standard. În plus, acest dispozitiv este mult ușor de spălat.

 21. Tocător cu dispozitiv de colectare a gunoiului

Găselniță pentru fiecare gospodină! Deosebit de comod e tocătorul, mai ales, pentru acei care iubesc să pregătească mîncarea în fața televizorului.

20. Multy-tools de Bucătărie

Acest Multy-tools compact vă ajută să vă isprăviți de minune cu capacele de la sticle și de la cutiile de conserve, precum și să deschideți orice pachet sigilat. Un ajutor excelent pentru fiecare gospodină!

19.Tocător pliabil pentru tăierea produselor

Un tocător extrem de comod pentru tăierea alimentelor. Cu acest tocător pe podea nu vor fi firimituri enervante sau resturi de legume.

18. Vas pentru pregătirea frigăruiului

Vă place frigăruiului? Vă va plăcea și mai mult cu acest dispozitiv ingenios. În acesta, puteți marina carnea direct pe acele (bețișoarele) pentru frigărui.

17. Cuțit Slicer pentru feliatul ananasului

O ustensilă minunată pentru acei care preferă ananașii, dar nu știe cum să-i curețe. Folosind această ustensilă puteți servi fructul la masa în doar 5 minute!

16. Strecurătoare dinsilicon pentru gătit

Fierbeți legumele sau fructe mici în această strecurătoare. Fără apă în exces. Totul rapid și simplu!

15. Dispozitiv portabil pentru sigilat și etanșat pungile

Acest dispozitiv portabil manual pentru sigilat și etanșat pungile va proteja produsele de umiditate excesivă, praf și insecte. Funcționează de la baterii obișnuite.

14. Dispozitiv pentru păstrarea verdeții

Cu un astfel de dispozitiv puteți păstra verdeața mai mult timp. Aceasta rămîne în stare proaspătă grație apei, pe care trebuie să o turnați din cînd în cînd în rezervor.

13. Cuțit pentru alimente moi, fructe și legume

Slicerul manual  va tăia rapid și drept alimentele moi, fructe și legume. Este deosebit de comod să mărunțim cu el verdeața.

12. Capace universale din silicon

Aceste capace trainicedin silicon vă vor salva de problemela depozitarea produselor în frigider. Acestea sînt potrivite pentru containere și produse de diferite dimensiuni.

11. Tocător pentru tăierea produselor alimentare cu cupă pliantă

Acest tocător este o adevărată găselniță pentru orice bucătărie. În containerul (cupa) pliabilă puteți spăla produsele, iar pe suprafața rigidă să le tăiați. Comod și rapid!

10. Containere de silicon pentru condimente

Acest container pentru condimente este conceput special pentru acei care urăsc să numere cantitatea frunzelor de dafin din farfuria sa. Cu acest dispozitiv orice bulion va avea un gust mai bun!

9. Dispenser pentru ulei vegetal

Dozatorul manual va distribui uniform uleiul pe orice suprafață. În sfîrșit nu vor fi nici mîinile unsuroase și nici pete pe mese. Foarte comod!

8. Carafă neobișnuită pentru limonadă și ceai

În această carafă neobișnuită sînt prevăzute containere detașabile pentru gheață, fructe și ceai. Un lucru super! Mai ales pentru acei cărora le place să bea băuturi preparate acasă.

7. Cuțitpentru produse,care se încălzește

După idee, acest cuțit uimitor este destinat să înlocuiască tosterul. În procesul de taiere a pîinii temperatura lamei cuțitului se ridică considerabil, felia se rumenește un pic. Dar, de fapt, puterea de încălzire este suficientă doar pentru a topi untul sau pasta.

6. Slicer pentru pepeni galbeni

Cu acest slicer simplu puteți curăța rapid pepenele galben de semințeleîn plus și să tăiați felii drepte, separîndu-le de coaja fructului. Curățenia mîinilor este asigurată!

5. Dispozitiv pentru prepararea șnițelelor

Cu acest dispozitiv comod pentru carne, puteți face rapid și ușor șnițele moi și subțiri. Zgomot minimși beneficii maxime!

4. Cupe pentru fierberea ouălor

Uimiți-vă oaspeții și pe cei dragi, utilizînd aceste dispozitive pentru fierberea ouălor. Cu acestea, chiar și un fel de mîncare simplu devine o mică capodoperă!

3. Pătuțpentru burete

Acest pătuț pentru buretele de veselă va face orice bucătărie confortabilă, ca acasă.

2. Formă pentru prăjirea ouălor

O formă veselă pentru prăjirea ouălor, cu care dejunurile vor fi și mai delicioase!

1. Foarfecăpentru tăierea verdeții

Această foarfecă va tăia rapid verdeața pentru salată. Chiar și un copil se poate isprăvi, utlizînd această foarfecă!

 

 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load