X 
Preşedintele stiri: 3607

Iac-așa: Săptămîna marcată de experimentele LGBT și canalele de telegram hackuite

11 noi. 2022,, 13:40 (reactualizat 14 noi. 2022,, 03:20)   Iac-așa
3647 0

Această săptămînă a lunii noiembrie poate fi numită cu adevărat una a controverselor. Opinia publică a fost bombardată cu știri la minut, iar una indigna mai mult decît alta.

La începutul săptămînii, societatea moldovenească a fost uimită, puțin spus, de știrea, anunțată de către unul dintre ONG-urile care promovează așa-numitele valori europene în Moldova, privind lansarea campaniei "Copiii LGBT în școala ta".

Părinți, reprezentanți ai bisericii, deputați, artiști și reprezentanți ai show-bizului. Într-un cuvînt, toți, toți, toți au reacționat imediat și îngrijorați, declarîndu-se împotriva noii campanii "LGBT", considerînd-o un "atac grosolan asupra instituției familiei, a valorilor morale și a normelor etice”.

După ce, în sfîrșit, căldura a ajuns în casele oamenilor, fiind anunțat începutul sezonului de încălzire a venit încă o știre ”fierbinte” și anume spargerea conturilor de telegram a Președintelui Maia Sandu și a vice-priministrului Andrei Spînu. Săptămîna a urmat cu dezvăluiri incendiare din chaturile private ale funcționarilor de rang înalt. Despre toate și chiar un pic mai mult aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”Iac-așa”.

5
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий