X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Urmează noi remanieri în Guvern

9 sep. 07:12  
1411 0

Urmează noi remanieri în Guvern, ce ar putea fi anunțate la sfîrșitul lunii septembrie, o spune prim-ministra Natalia Gavrilița. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 8 septembrie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Avem mai multe domenii unde sînt mai multe nemulțumiri sau unde lucrurile s-ar putea să se miște mai repede, dar avem și domenii unde sînt persoane care sînt mai potrivite pentru alte funcții. Nu sînt miniștri care nu sînt profesioniști sau integri, este vorba de impulsionarea unor anumite activități și unui anumit set de desprinderi sau aptitudini pe care să le aibă persoană în momente de criză”, a subliniat premierul.

Gavrilița a spus că, de exemplu, în cadrul Ministerului Economiei, se înregistrează atît succese, cît și restanțe.

„În anumite privințe, se mișcă bine, în anumite privințe, mai încet decît mi-aș fi dorit”, a explicat prim-ministra.

„Eu discut cu oamenii și văd care este opinia societății, experților. De aceea, în anumite privințe, speculații sînt multe și eu am văzut zvonuri despre toate ministerele, jumătate cel puțin”, a mai zis aceasta.


În perioada rece a anului, vom avea o „componență actualizată” a Guvernului.

„Noi ne-am propus pînă la sfîrșitul lui septembrie, să facem concluziile și să mergem cu o componență actualizată pentru perioada de iarnă”, a punctat Natalia Gavrilița.

De menționat că pînă acum, din Guvern au plecat ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, dar și ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu, care a fost înlocuit cu Vladimir Bolea.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав