COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7237

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și-a căsătorit fiica mai mare

18 mai. 11:06  
1226 0

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și-a căsătorit fiica mai mare. Ceremonia a avut loc departe de ochii jurnaliștilor la o vinărie de lux din țară. Imagini de la nuntă au fost publicate pe pagina sa de Facebook chiar de soția procurorului general, care, după ce a fost contactată de reporterul nostru, a și șters postarea.

Țvetana Curdova, soția procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a publicat la amiază un video scurt pe pagina sa de Facebook de la nunta fiicei sale mai mari, Cristina. Tinerii însurăței apar pe fondalul unei vițe de vie, sub o arcă din flori, iar mireasa este îmbrăcată într-o rochie de tip sirenă.

Nu se știe exact când a avut loc ceremonia, însă din postarea acesteia se vede că evenimentul a avut loc la o vinărie de lux din raionul Ștefan Vodă, unde poți ateriza chiar și cu un avion de mici dimensiuni.

Am luat legătura cu soția procurorului general care ne-a confirmat că nunta a avut loc, dar a refuzat să ne ofere detalii.


ȚVETANA CURDOVA, soția lui Alexandr Stoianoglo: „A fost o nuntă mai apropiată, iar din acest motiv nu vreau să ofer niciun fel de comentarii și mai ales să ne arătați la televizor”.

La scurt timp după apelul nostru telefonic, Țvetana a șters imaginile video pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Pe pagina ei de Facebook am găsit însă fotografii cu tinerii însurăței care și-au etalat inelele, în luna aprilie, cel mai probabil, după ce și-au oficializat relația.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi detalii despre nunta fiicei sale.

Precizăm că, din weekend-ul trecut, după o pauză de câteva luni, autoritățile au permis organizarea petrecerilor, inclusiv a nunților, cu participarea a cel mult 50 de persoane.

Nu se știe cine este alesul inimii, însă despre Cristina presa a scris anterior că a învățat la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, una de top din UE. Procurorul general a precizat că fiica sa a trecut un program de masterat acolo, iar studiile de licență le-a făcut la Academia de Studii Economice din Chișinău.

Amintim că fostul prim-ministru Ion Chicu și-a căsătorit fiul în secret, anul trecut, în plină pandemie de coronavirus.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽