AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 911
Criza energetică stiri: 738
Preşedintele stiri: 3208

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu noua Reprezentantă de Țară a UNICEF

20 ian. 11:15  
950 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu noua Reprezentanta de Țară a UNICEF în Republica Moldova, Maha Damaj, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

În cadrul discuțiilor, speakerul Igor Grosu și-a exprimat recunoștința pentru eforturile depuse de UNICEF în protecția și promovarea drepturilor copiilor, adolescenților și tinerilor în țara noastră. De asemenea, președintele Parlamentului a discutat despre importanța proiectelor privind reformarea justiţiei juvenile; acordarea asistenţei copiilor cu dizabilităţi şi a celor rămaşi fără îngrijire părintească; combaterea violenţei împotriva copiilor; accesul la servicii calitative de sănătate pentru mame şi copii și educaţie incluzivă, transmite Noi.md cu referire la MOLDPRES.

De asemenea, speakerul Igor Grosu s-a referit și la mai multe proiecte de legi care sînt pe rol la momentul actual și anume educația incluzivă; impulsionarea rețelelor de creșe; elaborarea și ajustarea cadrului legislativ și normativ pentru promovarea echilibrului dintre viața profesională și cea privată a părinților și îngrijitorilor.

”sîntem datori să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca toți copiii din țara noastră să aibă o copilărie fericită și protejată. Noi trebuie să facem o echipă pentru a îmbunătăți viața lor”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав