COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Minora, găsită inconștientă în parcul Valea Trandafirilor, a murit

16 iun. 11:42  
1752 0

Minora de 13 ani, care a la începutul săptămînii curente a fost găsită în stare de inconștiență, într-o clădire părăsită din parcul Valea Trandafirilor, a murit în această dimineață la spital.

Purtătorul de cuvînt al Centrului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a declarat pentru Deschide.md că medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire minora a decedat pe patul de spital în această dimineață.

Amintim că fata a fost găsită în amiaza zilei de luni,14 iunie, zăcînd în stare de inconștiență în ruinele fostului club de noapte „Mals” din parcul Trandafrilor, de către un bărbat care a alertat poliția. Fata a fost transportată la spital în stare gravă, iar medicii au stabilit că aceasta ar fi avut pe suprafața corpului mai multe traumatisme caracteristice căderii de la înălțime.

Oamenii legii încă nu au stabilit circumstanțele în care s-a produs tragedia. Totodată, este de menționat că în acest caz, trei tineri cu vîrste de 19-20 de ani, au fost escortați la IP Botanica, pentru a fi audiați.

Aceștia ar fi cunoscut-o pe victimă, însă nu s-ar fi văzut cu ea în acea zi.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽