Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Fetița de nici 2 ani ucisă de bonă: Procurorii cer prelungirea arestului

26 ian. 14:25  
938

Autorii omorului cumplit din sectorul Ciocana, care au ucis o copilă în vîrstă de 1 an și 10 luni, au ajuns din nou în fața magistraților.

Miercuri, 26 ianuarie, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, urmează să se expună asupra prelungirii măsurii de arest, asta după ce procurorii au anunțat că îi vor pe cei doi indivizi după gratii pentru încă 30 de zile, transmite Știri.md.

La data de 30 noiembrie 2021, mandatul de arest al tinerilor a fost prelungit cu încă 30 de zile.

Poliția informa luni, 1 noiembrie, că fetița avea mai multe traume la cap, leziuni ale țesuturile moi și a primit mai multe înțepături în spate cu obiecte ascuțite. Din investigațiile preliminare se constată că micuța a fost omorîtă în interiorul apartamentului, iar ulterior cadavrul a fost aruncat într-o fîșie forestieră.

La data de 30 octombrie, în jurul orei 17:00, a parvenit din partea mamei fetiței un apel precum că a dispărut un copil. Imediat au fost alertate serviciile polițienești pentru a se stabili toate circumstanțele. Ulterior s-a stabilit că micuța dispăruse dintr-un alt apartament și nu din cel despre care anunțase mama ei.


„La data de 27 octombrie curent, copilul a fost lăsat în grija tinerei în vîrstă de 19 ani, mama fiind plecată la munca temporară. Peste 2 zile a avut loc anunțarea faptului că a dispărut copilul. Inițial s-a verificat versiunea că copilul a plecat la rude, iar ulterior s-a constatat că copilul nu a fost preluat de aceste persoane”.

Iurie Podarilov a declarat că, ulterior, s-a constatat decesul copilului, iar apoi a fost depistat locul unde a fost aruncat cadavrul.

Responsabilii au mai declarat că suspecții, o tînără în vîrstă de 19 ani și concubinul ei, nu-și recunosc integral vina.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав