Preşedintele stiri: 3600

Detalii noi despre accidentul mortal de la Ciocana. Șoferița, reținută

25 mar. 11:13  
4141 0

Detalii noi ies la iveală despre accidentul mortal de la Ciocana, unde un troleibuz a lovit mortal o fetiță de 12 ani pe trecerea de pietoni.

Pasagerii troleibuzului, în stare de șoc, povestesc pe rețelele de socializare despre momentul dinaintea incidentului, dar și după, transmite Știri.md.

„Astăzi am avut nenorocul să circul cu acest troleibuz (...). Sincer, am ieșit traumatizată psihic din acest troleibuz, fiind lîngă ușa din față am observat că șoferița provoca cel puțin un pericol de accident, pe parcursul călătoriei au fost vreo 6-7 pericole de accident, unul fiind chiar pe trecerea de pietoni din fața Gării de Nord. (...) Înjura și striga atît de tare că eu din salon auzeam tot ce vorbește ea, pe toți îi claxona!”, a scris o pasageră din troleibuzul implicat.

„E șocant, pînă acum tremur! Troleibuzul întîrzia, pe traseu a fost cît pe ce să accidenteze un TIR parcat, mai departe mergea cu viteză ocolind stațiile de așteptare, pe lîngă asta conductorul mereu suna undeva, țipa la pasageri să coboare și să urce mai repede. Înainte de accident, la pornirea din stație, troleibuzul avea o viteză bunicică și nu a frînat la trecerea de pietoni ci a încercat să meargă în continuare, pînă cînd s-a auzit lovitura, un strigăt puternic, apoi ne-am oprit”, susține o pasageră a troleibuzului.


”Aici s-a oprit drumul Nastei, fetița de 12 ani, care a fost azi lovită mortal de troleibuz. Era elevă în clasa a 6-a la Liceul „Dacia" de la Ciocana. Mergea, cu niște colegi de clasă, la lecția de limba engleză....
A fost unicul copil la părinți...
La Ciocana sînt foarte multe licee, inclusiv de ambele părți ale aleii. Zebre - cît duce trenul. Semafoarele sînt prea costisitoare? Sau poate inutile?”, scriu internauții.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru Știri.md că șoferița are 41 de ani și este din Chișinău. Aceasta a fost reținută pentru 72 de ore, iar oamenii legii continuă cercetările.

Deși taxatoarea susține că fetița traversa neregulamentar, oamenii legii și imaginile spun contrariul: fetița mergea de una singură, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovită.

Din imaginile expediate de un martor la adresa redacției Știri.md se vede că fetița strivită stă sub roțile din spate ale troleibuzului, însă, deocamdată, nu este clar dacă troleibuzul a mers din plin peste fetiță sau a frînat după impact.

ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий