AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Comuniștii au criticat autoritățile pentru inactivitate în timpul crizei energetice

17 ian. 18:05  
761 1

Partidul Comuniștilor (PCRM) a criticat guvernul Republicii Moldova pentru inactivitate în condițiile crizei energetice.

Potrivit Infotag, declarația comitetului central al PCRM notează că „autocrația Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS) de la guvernare depășește limitele bunului simț”.

Autorii documentului sunt revoltați că „întreaga elită a puterii” încearcă să-i convingă pe cetățeni precum că ar fi „obiectivă și independentă de autorități majorarea tarifelor la gaze, apoi la energie electrică, căldură, precum și creșterea generală a prețurilor pentru tot ceea ce este de necesitate vitală”.

"Guvernul se eschivează de la orice măsuri de atenuare a consecințelor crizei energetice pentru țară și cetățenii săi, ascunzînd în spatele acestei crize ignorarea poporului, ignorarea instrumentelor de contracarare și atenuare a fenomenelor de criză și incapacitatea de a folosi aceste instrumente.

Comuniștii îndeamnă cetățenii la unitate „împotriva puterii celor iresponsabili, analfabeți, încrezuți în sine”, pentru „a-i face să se gândească mai repede la țară și la oameni”.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав