COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine va reprezenta diaspora în parlament

Cine va reprezenta diaspora în parlament

Galina Sajin, reprezentanta Blocului ACUM a cîștigat alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.50, care cuprinde țările din Europa de Vest și va prelua mandatul de deputat rămas vacant după ce Maia Sandu a devenit prim-ministră.

Informația despre victoria Galinei Sajin a fost anunțată de către deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco. Deocamdată nu se cunosc cifrele cu care Sajin a cîștigat alegerile din Diasporă. La scrutin au participat aproximativ 9 mii de persoane. Conform primelor informații, Galina Sajina a cîștigat în majoritatea secțiilor de votare.

Originară din Șerpeni, Anenii Noi, Galina Sajin face parte de 13 ani din diasporă, fiind stabilită în Italia. Candidata ACUM este liberă profesionistă, avînd studii în jurnalism.


În declarația de avere și interese personale pentru 2017 – 2018, Sajin menționează că a lucrat în calitate de asistent familiar și a obținut pentru munca prestată 28 655 euro. Candidata a mai trecut în declarația sa de avere două terenuri intravilane, dar și o casă de locuit de 72,6 m2, obținută în urma unui contract de donație. Alte bunuri imobile sau mobile nu au fost declarate. Totodată, candidata nu deține active financiare în țară sau peste hotare sau acțiuni în capitalul social al unui agent economic.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load