CEC a examinat contestația lui Mihai Stratulat

CEC a examinat contestația lui Mihai Stratulat

Comisia Electorală Centrală (CEC) a examinat contestația medicului Mihai Stratulat în privința refuzului de înregistrare în cursa electorală în vederea candidării la alegerile parlamentare din 24 februarie.


În urma îndelungatelor discuții și a votului membrilor CEC, nu a fost întrunit un consens, altfel încît subiectul va fi propus de un alt raportor în cadrul unei alte ședințe a Comisiei.


Pretendentul la funcția de deputat din partea Partidului Democrat a contestat la CEC decizia Consiliului Electoral de Circumscripție, care a refuzat să-i înregistreze candidatura în cursa electorală.


De partea cealaltă, în contestația depusă, Mihai Stratulat a menționat că argumentele invocate de autoritățile electorale sînt nefondate.


Mihai Stratulat este candidatul PDM pe circumscripția nr. 26, care cuprinde mai multe adrese din sectoarele Buiucani și Centru. Pe aceeași circumscripție  vor să candideze și Cojocaru Dinari (PSRM), Cotelea Victor (Partidul Șor), Miron Anton (PCRM), Vlad Bilețchi (PL), Iurie Reniță (ACUM), Dinu Manole (Partidul Verde Ecologist) și Valeriu Cerba (candidat independent).


Pe 3 ianuarie, consiliul electoral de circumscripție e refuzat să înregistreze în cursa electorală candidatura lui Mihai Stratulat, invocînd nereguli privind semnăturile adunate în acest sens.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load