X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Vinurile moldovenești vor fi prezentate la un Tîrg Internațional de Vinuri din Polonia

6 noi. 2023,, 14:30   Economie
2949 0

Un număr de 14 producători de vinuri din Republica Moldova vor participa la Tîrgul Internațional de Vinuri ENOEXPO, organizat la Cracovia, Polonia. Evenimentul se va desfășura în perioada 8 – 10 noiembrie curent.

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a anunțat că va susține participarea la eveniment a 14 producători din Republica Moldova, reuniți sub brandul de țară Wine of Moldova, transmite moldpres.

ENOEXPO este cel mai mare și cel mai important eveniment vinicol din Polonia, oferind oportunități pentru stabilirea de contacte de afaceri între producători din întreaga lume, importatori și distribuitori.

Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi prezentări de vinuri din diverse părți ale lumii și de a participa la workshop-uri susținute de experți recunoscuți la nivel internațional.

Republica Moldova se află printre primele 20 de țări producătoare de vinuri, fiind și un exportator important din întreaga lume. Industria vitivinicolă reprezintă una dintre ramurile-cheie ale economiei țării noastre. Vinurile moldovenești sînt importate de peste 70 de țări din diferite colțuri ale lumii.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?