COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Veste bună pentru agricultori! Vor procura motorină la un preț redus

Veste bună pentru agricultori! Vor procura motorină la un preț redus

La solicitarea președintelui Igor Dodon, reprezentanții companiilor petroliere din Moldova și-au exprimat disponibilitatea de a reduce, în perioada lucrărilor agricole de primăvară, prețurile de vînzare a combustibilului cu 7-8%, ceea ce înseamnă 1,20- 1,40 de lei per litru.

Despre aceasta s-a discutat, astăzi, la Președinție, în cadrul unei întrevederi de lucru convocată de șeful statului cu cei mai mari petroliști din țară. O atenție deosebită în cadrul discuțiilor a fost acordată producătorilor agricoli și lucrărilor agricole de primăvară. Președintele le-a solicitat petroliștilor, dacă este posibil, să le ofere fermierilor reduceri la procurarea combustibilului.

Aceștia au declarat că sînt dispuși să le ofere agricultorilor reduceri de pînă la 8% la procurarea motorinei. Șeful statului le-a mulțumit petroliștilor pentru receptivitate și susținerea acordată agricultorilor. La această întrevedere s-au mai discutat subiecte legate de activitatea acestor companii, problemele existente la stabilirea prețurilor pentru produsele petroliere, inclusiv determinarea mărimii accizelor la benzină și motorină.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load