X 

Utilaje agricole noi de la ATC-Agrotehcomerț la Moldagrotech-2023 ©

17 mar. 19:00   Economie
2827 0

Compania ATC-Agrotehcomerț, membră a grupului DAAC Hermes, la expoziția "Moldagrotech-2023", care are loc la Centrul Expozițional Moldexpo, a prezentat o gamă largă de utilaje agricole de la producători din diferite țări.

Utilajele agricole expuse vor prezenta un interes foarte mare fermierilor moldoveni, deoarece se deosebesc prin calitate înaltă, performanță excelentă și preț accesibil.

La expoziție a fost prezentată și tehnica mărcii Rostselmash, al cărui dealer oficial este ATC-Agrotehcomerț.

Anul acesta, compania ATC-agrotehcomerț a prezentat în mod tradițional o gamă largă de tehnică a celebrului brand Rostselmash, precum și produse noi pentru piața moldovenească de la producătorul de echipamente de prelucrare, însămînțare și recoltare din Ucraina – VELES AGRO. În plus, fermierii moldoveni au posibilitatea de a evalua și tehnica agricolă a producătorului spaniol de subsoliere Jympa, a producătorului turc de tractoare de înaltă calitate și utilitare HATTAT, a producătorului italian de sisteme de irigare și mașini Irriland, precum și altă tehnică agricolă pentru însămînțare și prelucrare a solului de producție ucraineană și turcă – Akta Crormlar, Demetra, GunGor etc.

Toate aceste agregate pot fi găsite la standul ATC-Agrotehcomerț la expoziția Moldagrotech-2023, care va poate fi vizitată pînă pe 19 martie.

3
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий