Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3718

Un nou succes al vinificatorilor moldoveni în România

8 iun. 21:30   Economie
1809 0

Micii producători de vin din Moldova au cîștigat 19 medalii de aur și argint la concursul VINARIUM International Wine Contest care a avut loc în România.

Despre acest lucru a anunțat Asociatia Micilor Producatori de Vinuri din Moldova, menționînd că acest concurs s-a desfășurat în perioada 25-28 mai și a reprezentat cea mai mare competiție de vinuri din Europa Centrală și de Est, care a atras specialişti din întreaga lume, din ţări cu experienţă în turismul și businessul vitivinicol.

În acest an, micii vinificatori din Moldova au fost premiați cu 19 medalii, dintre care 10 de aur și 9 de argint. Au fost premiați producătorii: AlterEgo, Crama Mircești, Domaine la Prut, ATU Winery, Famber Winery, Minis Terrios Wines, Crama Ulinici, GOGU Winery, Vinum.md, Vinaria Poiana, Domeniile Pripa, Vinăria DAC, Casa Vinicola Luca și DIVUS Winery.

Participarea la concurs a micilor producători a fost posibilă datorită suportului financiar al Proiectului USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (Dezvoltăm Moldova Rurală) și al Oficiului Național al Viei și Vinului (Wine of Moldova).

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?