Un forum al vinurilor moldovenești va avea loc în premieră, la Moscova

Un forum al vinurilor moldovenești va avea loc în premieră, la Moscova

Pentru prima dată, Forumul Mării Negre al Vinificației (FMNV) organizează în premieră în Rusia un Salon al vinurilor moldovenești. Evenimentul va avea loc sîmbătă, 9 februarie, în renumitul hotel „Metropol” din Moscova.

Scopul Salonului este de a face cunoscute produsele vinicole moldovenești, a căror calitate este „dovedită de concursuri internaționale și rusești și de opiniile experților”.

„Au apărut numeroase branduri noi de vin sec, necunoscute nu numai de consumatorii ruși, ci și de mulți experți din industrie. Vinurile din soiurile moldovenești prezintă acum un interes deosebit pentru profesioniști și amatori. La eveniment vor participa renumite companii din Moldova care operează deja pe piața rusă. De asemenea, vor veni şi vinării noi, care, cu siguranţă, vor uimi publicul select prin calitatea vinurilor”, susţin organizatorii. 

În cadrul Salonului va avea loc o expoziţie cu degustare a produselor de vinificație moldovenești; prezentări de companii și ateliere de lucru; o recepție-degustare pentru cumpărători, distribuitori, importatori, comercianți cu amănuntul şi restauratori interesați de achiziționarea vinurilor și divinurilor moldovenești, precum şi experți, jurnaliști și reprezentanți ai companiilor participante; o masă rotundă a experților privind „perspectivele de cooperare dintre Rusia și Moldova în sectorul vitivinicol”, precum şi mai multe concursuri de vinuri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load