TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un deputat, supărat că sucurile de import au invadat magazinele din Moldova

Un deputat, supărat că sucurile de import au invadat magazinele din Moldova

După ce activitatea Consiliului Concurenței a fost criticată de deputatul Sergiu Litvinenco, un alt parlamentar al Blocului ACUM se arată nemulțumit de acțiunile acestei instituții.

Igor Munteanu este indignat de faptul că sucurile de import au invadat rafturile magazinelor din R. Moldova, iar producătorii autohtoni au de suferit. Deputatul spune că va cere explicații Consiliului Concurenței, care ar trebui să supravegheze piața, dar și Agenției pentru Protecția Consumatorilor, fiindcă majoritatea sucurilor de import sînt dăunătoare, avînd aditivi și coloranți.


„Ce-i asta, oameni buni? Unde-i producția locală de sucuri? De ce predomină nectarul produs pe bază de aditivi de gust și culoare, în timp ce fructele și legumele autohtone zac pe cîmpuri? Retailerii ar trebui să nu abuzeze de răbdarea noastră. Eu voi avea niște întrebări la agențiile care au obligația să protejeze concurența și la altele care trebuie să protejeze sănătatea consumatorului”, a scris Igor Munteanu pe facebook, atașînd și o poză realizată într-un magazin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load