X 

Termoelectrica anunță retragerea în rezervă a CET Sursa 2

15 mar. 21:14 (reactualizat 16 mar. 07:24)   Economie
2689 0

Termoelectrica anunță că, în legătură cu majorarea temperaturii aerului exterior și necesitatea optimizării regimurilor de producere a energiei electrice și termice, a fost efectuată retragerea în rezervă a Centralei Electrice cu Termoficare Sursa 2.

Cantitatea de energie termică necesară pentru alimentarea consumatorilor din partea centrală a orașului și parțial a sectorului Buiucani, începînd cu ora 12:00, se produce de CET Sursa 1 – principalul producător de energie electrică și termică în cogenerare din Republica Moldova.

Stoparea CET Sursa 2 a fost efectuată prin coordonarea cu operatorul sistemului de transport a energiei electrice Î.S. “Moldelectrica”.

La moment, CET Sursa 1 produce – 140 MWh de energie electrică și necesarul de energie termică.

De menționat că, regimul termic și hidraulic al sistemului de alimentare centralizată cu energie termică este asigurat în corespundere cu parametrii prestabiliți.


În același timp, Termoelectrica face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea debitului și a temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea unui supraconsum de energie termică.

2
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий