Suport financiar, pentru unitățile economice care implementează învățămîntul profesional tehnic dual

21 sep. 18:15   Economie
2054 0

Aproximativ 20 de unități economice din Republica Moldova, care implementează învățămîntul profesional tehnic dual, vor putea să beneficieze de suport financiar de pînă la 20 de mii de euro.

Inițiativa a fost lansată astăzi la Chișinău. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse pînă la 5 octombrie curent, transmite moldpres.

În acest context, Camera de Comerț și Industrie (CCI) a organizat o sesiune de informare pentru unitățile economice care implementează învățămîntul profesional tehnic dual, privind participarea la schema de suport financiar „Sprijinirea dezvoltării parteneriatelor între companii și instituțiile ÎPT prin achiziționarea de echipamente necesare formării la sediul unităților economice”.

Fiecare propunere de proiect trebuie să includă în mod obligatoriu o co-finanțate în valoare de cel puțin 5% din suma totală a suportului financiar solicitat. Valoarea totală a schemei de suport financiar este de 400 de mii de euro.

Activitatea are loc cu sprijinul proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și Guvernul Elveției. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?