Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Spînu a cerut Poloniei mai multe autorizații de tranzit pentru transportatorii moldoveni

31 mar. 16:30   Economie
1387

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a cerut Poloniei mai multe autorizații bilaterale și de tranzit pentru transportatorii moldoveni.

O solicitare în acest sens a fost făcută în cadrul unei discuții cu omologul său polonez, Andrzej Adamczyk, transmite Știri.md.

"Am avut o conversație telefonică cu omologul meu polonez, Andrzej Adamczyk, despre situația transportatorilor moldoveni aflați în tranzit prin Polonia. I-am solicitat creșterea numărului de autorizații bilaterale și de tranzit pentru transportatorii din Republica Moldova.

Dl Adamczyk mi-a dat asigurări că avem toată susținerea şi am agreat organizarea unei întîlniri bilaterale în Polonia la care să discutăm toate subiectele de interes comun din domeniul transporturilor.

I-am mulțumit dlui Ministru polonez pentru sprijinul acordat și am reiterat importanța relațiilor bilaterale între țările noastre", a scris Spînu pe o rețea de socializare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав